Algemene informatie

Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben van je eigen energie systeem, interesse is voldoende.

Bij binnenkomst hebben we eerst even een gesprekje, zodat ik kan invoelen waar de blokades en evtuele overtuigingen vast zitten.

Bij de behandeling werk ik zowel op je lichaam als in je energieveld. Het is voldoende om alleen je schoenen uit te trekken. De behandeling kan zowel op de behandeltafel als zittend ontvangen worden.

Het kan zijn dat je alert blijft, maar meestal wordt er een diepe ontspanning ervaren tijdens de behandeling. Ik begeleid je hierin en ook na de behandeling zorg ik dat er voldoende tijd voor je is, om even bij te komen. Na de behandeling wisselen we kort uit hoe je het ervaren heb. Evt vragen kunnen op een later moment nog gesteld worden, om te voorkomen dat je direct weer in het rationele stuk schiet. Even navoelen is belangrijk, zonder dat het hoofd boventoon wil voeren.

Over het algemeen wordt het als prettig ervaren om de dag van de behandeling rustig aan te doen. Er zijn diverse processen in gang zijn gezet en dit heeft tijd nodig om zijn balans te vinden. Daarbij is het gewoon prettig om na de behandeling even te voelen waar je behoefte aan heb.

Het is belangrijk om voldoende te drinken, zodat de afvalstoffen die zijn vrij gekomen afgevoerd kunnen worden.

Bovenstaande behandel methoden bieden ondersteuning bij genezingsprocessen van ziekten, zowel lichamelijk als geestelijk, maar zijn niet vervangbaar voor de reguliere geneeswijzen.

Als je vragen heb, voel je vrij om me even een berichtje te sturen.

Praktische informatie

 

* Mijn praktijk is van maandag t/m vrijdag geopend en in overleg in de avonduren.
Mocht je vragen hebben, neem even contact met mij op, zodat we kunnen kijken of ik iets voor je kan betekenen.

 

KvK nummer ; 73384011

 

Contact

Suzan Verhaar

Westeinde 6a
Roelofarendsveen