Healing

Healing betekent, genezing of heel worden. Een mens bestaat uit lichaam, geest en ziel. Om ons fysieke lichaam is een energieveld aanwezig, wat in energie alle informatie over ons lichaam, geest en ziel bevat. Voordat problemen zich manifesteren, zijn ze al in het energieveld waar te nemen in de vorm van verstoringen en blokkades. In de aanvullende geneeswijzen is ‘healing’ een algemeen begrip waarmee verschillende vormen van energetisch werken worden bedoeld. Dit heeft als doel om via het energetisch lichaam het welzijn van de betrokkenen te verbeteren.
Een healing activeert je zelfhelend vermogen en werkt zeer ontspannend.

Een healing zorgt ervoor dat jouw energie, zowel in als om jouw lichaam weer goed kan door stromen en dat blokkades worden opgeheven. Ik kan je laten ervaren / vertellen hoe jouw energie stroomt, waar je energie aanwezig is en waar de eventuele blokkades zitten en hoe je deze op kunt heffen. Hierbij krijg je oefeningen/ tips mee die je makkelijk kunt toe passen in je dagelijks leven. Hiermee kun je terugkerende belemmeringen en bepaalde patronen leren doorbreken.

Bij een healing kijk ik zowel naar het energieveld om je heen, als naar het energie systeem in je lichaam. Ik heb het vermogen ontwikkeld om dit bewust waar te nemen.


Tarief Healing :

Healing / begeleiding € 50,00    1 uur


Contact

Suzan Verhaar

Westeinde 6 a
Roelofarendsveen