Luisterkind afstemming

 

De luisterkind methode is ontwikkelt door Diana Hendriks - van Beamont.

Het is een hele fijne werkwijze waarbij ik op afstand energetisch contact maak met het kind of volwassenen. Hierdoor hoef je niet naar mjjn praktijk te komen omdat het contact via e-mail verloopt. Bijkomend voordeel is dat je binnen 14 dagen de afstemming in de mail heb ontvangen. Hier staan tips en adviezen in, waar je gelijk mee kan aan de slag kan.

 

Ieder mens heeft zelf antwoorden op persoonlijke vragen in zich, al zijn deze vaak ver weg gestopt en nog onbewust aanwezig. Met een luisterkind afstemming komen deze antwoorden bij mij naar boven en worden op een heldere manier op papier gezet. Dit geeft inzichten en handvatten en dikwijls herkenning of bevestiging. Op die manier is er meer bewustzijn en kan je kijken hoe je met deze inzichten om wilt gaan.

 

Aanleiding voor het aanvragen van een afstemming kan zijn ;

- Je loopt vast in bepaalde gedragingen van je kindje, denk aan slaap problemen, angsten, sociale problematiek, woede, onaanverklaarbaar gedrag, etc.

- Je loopt vast in een stukje van het ouderschap, doe ik het wel goed genoeg, hoe blijf ik beter in balans, en dergelijke vragen kunnen aan de orde komen.

- Je loopt zelf vast of ervaart bepaalde thema's en blokade's, waardoor je het gevoel heb dat je niet verder komt, zoals eenzaamheid, depressie, vermoeidheid.

- Dit zijn slechts enkele voorbeelden, deze methode kan breed ingezet worden.

 

Voor wie is de methode geschikt ;

* Baby's, kinderen, volwassenen. Kinderen vanaf 10 jaar dienen toestemming te geven.

* Voor mensen met een verstandelijke beperking of mensen die zich verbaal niet goed meer kunnen uiten.

* Voor mensen met dementie/ mensen in coma/ mensen die palliatief zijn.

 

Als je een afstemming wil aanvragen, neem gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat ik je de nodige informatie kan toe sturen. Dit kan je dan rustig door lezen en kijken of deze methode je aanspreekt en of we de afstemming gaan maken.

 

Tarief voor afstemming luisterkind € 65,00


Contact

Suzan Verhaar

Westeinde 6a
Roelofarendsveen