Behandeling bij kinderen met EmB

Ik werk ruim 5 jaar bij kinderen met een EMB (Ernstig Meervoudig Beperking) en mijn interesse groeit om behandelingen toe te passen bij deze doelgroep. Ik zie regelmatig lichamelijke spanning, pijn, angst, onrust, etc. bij de kinderen, waarvan ik verwacht dat een energetische behandeling deze klachten kunnen verminderen. De blokkade die veel mensen hebben (eerst zien dan geloven) hebben deze kinderen namelijk niet. Hun energie systeem staat hierdoor veel meer open, waardoor aanraking van het lichaam zelf of het energieveld om het lichaam helend kan werken. Omdat deze manier van werken onder de alternatieve geneeswijze valt, kan ik kinderen uitsluitend buiten het kinderdagcentrum behandelen.

Het werken met mijn intuïtie staat centraal in mijn werk. Ook ouders zorgen vaak intuïtief voor hun kinderen, al zijn ze zich daar niet altijd van bewust. Als een klein kind buikpijn heeft, legt een ouder vaak automatisch haar hand op de buik van het kind, dit gaat vaak vanzelf.

Als u als ouder interesse heeft in een energetische behandeling voor uw kind, nodig ik u graag uit om contact met mij op te nemen voor een kennismakingsgesprek. In de aanvangsfase van mijn praktijk bied ik u een gratis intake gesprek en een korte behandelsessie aan (half uur). Zo kunt uzelf ervaren wie ik ben en wat mijn werkwijze is. Samen kunnen we inschatten of mijn behandeling een bijdrage kan leveren aan het welzijn van uw zoon/ dochter.   

Het heeft mijn voorkeur om kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving te behandelen. U kunt hier als ouder uiteraard bij aanwezig zijn om te zien hoe de behandeling verloopt.

Na het geven van een behandeling zal ik binnen een week telefonisch contact met u opnemen voor een korte evaluatie om te vernemen of u effecten van de behandeling heeft waargenomen.


Tarieven behandeling bij kinderen met EMB

Eerste kennismaking & korte behandeling gratis

Behandeling € 60,00    1 uur/ anderhalf uur


Contact