Suzan

Mijn naam is Suzan Verhaar (1972) en vanaf mijn kindertijd wist ik dat ik met mensen zou gaan werken. Na mijn HBO opleiding SPH (Sociale Pedagogische Hulpverlening) ben ik gestart in de jeugdhulpverlening. Ik heb diverse doelgroepen begeleid, zowel groepsgericht als individueel.

Op dit moment werk ik bij een kinderdagcentrum, waar ik kinderen met (ernstige) verstandelijke en lichamelijke beperkingen verzorg en begeleid.

Hier is ook mijn interesse ontstaan in wat energie-werk kan betekenen voor deze doelgroep. (Behandeling bij kinderen met EMB).

Naast mijn werk en gezin, heb ik gewerkt aan mijn eigen ontwikkeling. Onderwerpen als intuïtieve ontwikkeling, hoog gevoeligheid, mediatie, yoga en het werken met energie in zijn algemeenheid, hebben mijn grote interesse. Door het behalen van diverse cursussen en opleidingen, mag ik me energetisch therapeut noemen.

Gevolgde opleidingen

Reiki 1e/2e en 3e graad.

Cursus intuïtieve ontwikkeling.

Jaaropleiding Intuïtieve ontwikkeling.

Jaaropleiding Healing.

Opleiding Chakra en Aura healing / praktijk en theorie.

Access Bars.

Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd, zoals ontspanning, meditatie en reading (lezen van energie).

Ik heb ervaringen bij het opzetten en assisteren van de cursus, ‘Leren omgaan met je hooggevoeligheid’ en heb de opleiding ‘coachen van hoog gevoelige mensen' afgerond.


Bovenstaande kennis, ervaringen en oefeningen heb ik eigen gemaakt en toegepast in mijn dagelijks leven. Dit was en is soms nog steeds een uitdaging. Een omzwaai van alles rationeel willen benaderen naar meer voelen en daar ook op durven vertrouwen.


In mijn praktijk bied ik diverse vormen van behandeling aan en begeleid mensen bij hooggevoeligheid.

Contact